Over Ons

ITEquals3 (IT=3) is gespecialiseerd in werving & selectie (oftewel recruitment) van ICT personeel – zowel consultants als technische specialisten, Sales en HR, ERP consultants en BI, ontwikkelaars – software developers en business analisten, testers en trainees.

Tevens leveren wij diensten op het gebied van outplacement, loopbaan coaching en sollicitatie coaching.

Welkom bij ITEquals3

Sinds onze oprichting in november 2001 hebben wij vele kandidaten ondersteund bij het vinden van een nieuwe uitdaging binnen een passende werkomgeving, met een arbeidsovereenkomst met onze opdrachtgevers.

Tevens hebben wij diverse klanten ondersteund bij het vinden van enthousiaste nieuwe medewerkers voor een vaste baan of tijdelijke medewerkers via detachering.

Wij hebben ruim 38 jaar ervaring binnen de ICT en geloven in zorgvuldigheid, betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit maar ook de “personal touch”.

Zoek je een nieuwe uitdaging binnen de ICT of zoek je een nieuwe medewerker?

Wil je de persoonlijke effectiviteit van een ICT medewerker optimaliseren?

Wordt een dienstverband onverwachts beëindigd?

Bel voor meer informatie of kijk verder op de website naar de verschillende mogelijkheden.8

ITEquals3

Coaching

Bijzonderheden

Mijn wiegje stond in Australië, het land dat bekend staat als Down-Under. Op school in Australië leerde ik net zoals alle andere kinderen lezen en schrijven. Ik leerde echter ook een andere optelsom: 1 + 1 = 3. Jaren later kwamen wij als gezin aan in Nederland. Het land van Tom Poes, Sinterklaas en ” ’t kofschip”. Na mijn studie stapte ik jong en vol enthousiasme de automatisering in, alwaar ik begon met een opleiding COBOL – de generatie “jonge academici” werden wij toen genoemd. Ik werkte toen bij G&D Software, het huidige Sogeti. Naast programmeren en informatie analyse, ook ervaring met testen, ERP, systeembeheer, consultancy en commercie.
Inmiddels, 38 jaar en diverse functies later, is IT=3 werkelijkheid. Als “kind” van 2 culturen neem je de goede zaken van beide mee. De Nederlandse degelijkheid en betrouwbaarheid, samen met het Australische pragmatisme en de persoonlijke en informele benadering: 1 + 1 = 3.

Collega Gerard-Thijs Janssen komt uit het Westland en is een “echte” Hollander. Zijn ICT roots liggen in de business – ERP, Business Intelligence, Supply Chain Management als consultant en accountmanager. Inmiddels weet hij ook e.e.a. van de techniek, testen en beheer. Sinds 2007 is Gerard-Thijs onderdeel van de team van IT=3.

Op 5 december is hij altijd ’s avonds even afwezig. Achter de deur bij nr. 12 wachten de bewoners vol spanning. Komt hij dit jaar weer? Hoor wie klopt daar? …

IT=3: dé persoonlijk aanpak in ICT-land met de 'K' van Kwaliteit!

Inmiddels bestaat IT=3 ruim 22 jaar. Opgericht in 2001, kunnen we melden dat er veel gebeurd is in de afgelopen periode, zowel zakelijk als privé. Aanvankelijk leek de ICT markt moeizaam. Kandidaten voldoende maar opdrachtgevers zijn toch terughoudend. Wel heeft IT=3 vanaf het begin diverse nationale en internationale organisaties als opdrachtgever. Momenteel roept iedereen, er is een tekort, maar de lat ligt nog steeds hoog. Het gebruik van nieuwe technologieën is sterk toegenomen en de veranderingen gebeuren in rap tempo.

En nu in 2024…. IT=3 heeft vele kandidaten een vaste baan bezorgd. Klanten en kandidaten zijn enthousiast over de zorgvuldige en persoonlijke benadering. Vele internationale en nationale organisaties als klant. 1 + 1 = 3 werkt.

Sinds ruim 20 jaar verzorgen wij ook outplacement trajecten evenals sollicitatie coaching en loopbaan en job coaching trajecten. Dit doen wij met veel enthousiasme en goede resultaten.

Privé is veel veranderd. In 2002 was Jo-Ann nog vrijgezel en inmiddels is Jo-Ann Priebee in februari 2005 getrouwd. Ik heb nog in de Elsevier gestaan onder de rubriek huwelijken. Tja, als je tweemaal in het huwelijk treedt is dat niet alledaags – Nederland in het stadhuis en Australië op het strand. En voor de “verse” echtgenoot was de huwelijksreis ook nog eens de eerste kennismaking met de broers van de bruid. Spannend maar ook leuk.

Dit jaar vieren wij 39 jaar automatisering loopbaan evenals 23 jaar bestaan van ITEquals3. Wow. Time flies when you are having fun!

Jo-Ann Priebee

Recruiter en Coach

Betrokken, persoonlijk EN verstand van ICT!

Gerard-Thijs Janssen

Consultant Recruitment

Zijn ICT roots liggen in de business – ERP, Business Intelligence, Supply Chain Management als projectmanager, consultant en accountmanager. Inmiddels weet hij ook e.e.a. van de techniek, testen en beheer. Sinds 2007 is Gerard-Thijs onderdeel van het team van IT=3.